Viden, udvikling og samvær
2630 TaastrupVælg område
Vis underviser

Underviser

Anne-Camilla Nielskov
Ledige pladser

Sådan motiverer du et menneske i misbrug

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Et foredrag for dig som er pårørende.
Vil du også have konkret viden om hvordan du kommer fra magtesløs til motiverende?
Det kan gøre ondt at være tæt på et menneske som er afhængig af rusmidler. De nærmeste går ofte langt over egne grænser med gode og kærlige intentioner om at hjælpe, men mange pårørende kommer til at hæmme motivation helt ubevidst og kan derved inddirekte være medvirkende til at fastholde den afhængige i misbrug.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 08-11-2018, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr181076
Adresse Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup
LokaleLokale 4
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

08-11-2018 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle
Forudsætninger Anne-Camilla har som socialrådgiver og rusmiddelbehandler arbejdet med alle slags misbrugende fra stofbrugeren på gaden til journalister, musikere og jurister med et overforbrug af alkohol, hash eller kokain. Som mønsterbryder har Anne-Camilla hjertet med, hun er en ildsjæl med skarpe holdninger og hendes foredrag tager både afsæt i personlige og professionelle erfaringer. Anne-Camilla er kendt som rusmiddeldebattør, blandt andet med indlæg i Berlingske og som deltager i P1 debat.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.