Viden, udvikling og samvær
2630 TaastrupVælg område
Vis underviser

Underviser

Mads Bo
Ledige pladser

Kom til foredrag med Mads Bo

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

- Danmarks juice- & smoothiemester
VIL DU HAVE ET SUNDERE, SAFTIGERE OG MERE ENERGIFYLDT LIV?
Med det populære foredrag af juicemesteren Mads Bo, får du inspiration og motivation til en sund livsstil. Enkle tiltag, der er lige til at bruge i en travl hverdag. Saftige hemmeligheder og friskpresset juice. Når han passioneret deler ud af sin store viden om super saftig sundhed.
EN FOREDRAGSOPLEVELSE DER VIL GIVE DIG MASSER AF INSPIRATION
Hør hvordan vitaminbomber i flydende form gavner og styrker din krop. Grønne juicer er naturens ultimative fastfood, og hver gang du drikker et glas 'livseliksir', skænker du ganske enkelt alle kroppens mange millioner celler flydende solskin. Se, mærk og smag de friskpressede juicer og få inspiration til et sundere, saftigere og mere energifyldt liv!
Få også gode idéer til, hvordan du kan fokusere på de små ting i hverdagen, som gør den største forskel. Mads Bo har siden 2003 rejst verden tynd og er blevet inspireret af verdens førende eksperter inden for sundhed og personlig udvikling. Foredraget er en delikat symfoni af det allerbedste - og mest anvendelige. Mange års hårdt viden og erfaring danner således grundlaget for foredraget, hvor humor og logik er omdrejningspunkterne.
Mads Bos brændende ønske er at motivere så mange mennesker som muligt til at tage ansvar for egen sundhed, energi og velbefindende.

Så tag din ægtefælle, kæreste, veninde, ven, nabo eller kollega under armen, og kom til en forrygende foredragsaften

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 23-05-2019, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr194520
Adresse Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup
LokaleKoncertsalen (A- sa)
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

23-05-2019 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser