Viden, udvikling og samvær
2630 TaastrupVælg område
Vis underviser

Underviser

Susse Wold
Ledige pladser

Susse Wold - Bevægelse

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Da jeg skrev Fremkaldt for 10 år siden, havde jeg stor fornøjelse af at komme rundt i landet og fortælle om min bog. Det har været godt at blive fremkaldt, men et fast billede er ikke levende. I et univers som hele tiden bevæger sig, er der ikke noget, som er statisk. Derfor er bevægelse og forandring så vigtig, for man bliver altid belønnet med ny viden og udvikling.

Bogen er en fortælling om, hvad jeg har lært af de mennesker jeg har mødt og de ting jeg har oplevet. På teateret, som i livet gælder det om at svare når ens stikord falder. Livet har givet mig mange fristende stikord, og jeg har svaret på mange af dem. Det fortæller jeg om. Nu har jeg skrevet en ny bog som jeg har kaldt Bevægelse. Den vil jeg glæde mig til at fortælle om. I titlen ligger både den indre mening af ordet, hvor jeg bliver følelsesmæssigt berørt af de ting jeg møder, og den fysiske mening hvor jeg bevæger mig ud i verden og oplever ting, som lærer mig noget om min egen mulighed for konstant forandring.

Alvorlige og svære ting blander sig med oplevelser med humor og latter. Om jeg er i en sweat lodge på Hawaii med en Shaman, eller om jeg er til et AA møde, om jeg optræder med H.C. Andersen for kronprinsen af Japan, eller om jeg ligger på hjerteafdelingen på Riget, om jeg sidder fast i et mudderhul i Kenya omgivet af løver – eller om jeg går på den røde løber i Cannes til Uilmfestival. Alle oplevelser har lært mig at se gaven i selv de mest umulige situationer.

I mit foredrag vil jeg fortælle om alle de farverige oplevelser jeg har haft i mit livstog. Jeg slutter min bog med at lave et interview med mig selv som jeg kalder ”Hokus pokus – mig selv i focus.” Her stiller jeg mig selv alle de spørgsmål, som jeg ved mange gerne har villet spørge mig om, men har syntes var for indiskret. Men da man ikke kan være indiskret overfor sig selv, har jeg lavet et interview, hvor jeg stiller mig selv indiskrete spørgsmål og selv svarer på dem. Spørgsmål om alder, skønhed, kærlighed, rygter og død. Det kapitel vil jeg læse når jeg holder foredrag.

Efter foredraget kan man stille mig alle de indiskrete spørgsmål, man har lyst til.

Nummererede siddepladser.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-09-2019, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr190500
Adresse Taastrup Teater
Kjeld Abells Pl. 1
2630 Taastrup
Lokalese opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

25-09-2019 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle
Bemærk Spilledato & tid: 25. september 2019 kl. 19.00 (Baren åbner kl. 18.00 - Dørene til salen åbner 18.45) Nummererede siddepladser

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser