Viden, udvikling og samvær
2630 TaastrupVælg område
Vis underviser
Lise-Lotte Rudniak
Ledige pladser

Du er god nok, Mor

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Et foredrag som tager udgangspunkt i den sandhed det er i langt de fleste tilfælde - nemlig at en mor er ganske kompetent i sin rolle som mor.

I en tid hvor vi har lettere adgang til viden end nogensinde før, er det paradoksalt at følelsen af selvværd, selvtillid og selvsikkerhed i rollen som (kommende eller nybagt) mor ikke er bedre. Rigtig mange (kommende og nybagte) mødre føler sig utilstrækkelige, mindreværdige og er usikre på, hvad de skal mene, gøre og synes i deres rolle som mor. Som en konsekvens af dette, søger vi svar og "sikkerhed" via internettet og hos professionelle fagpersoner, men virkeligheden er den, at andres meninger og alverdens fagligheder repræsenterer kun visse former for sandheder. Den "ægte" sandhed som svar på vores tvivl og spørgsmål findes i kvinden selv!

I dette foredrag forklarer jordemoder, Lise-Lotte Rudniak, hvorfor vi ikke altid blot kan søge og finde svar på vores usikkerhed hos andre eller hos fagpersoner, samt hvorfor vi er nødt til at bringe os selv i spil, for den vej at føle langt større grad af glæde og tilfredshed i rollen som (kommende og nybagt) mor.

2 timers varighed med plads til dialog. Foredragsholder: Jordemoder Lise-Lotte Rudniak, www.foedselogfamilieliv.dk

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 11-09-2019, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr190420
Adresse Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup
LokalePejsestue
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

11-09-2019 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle
Forudsætninger Lise-Lotte er privat jordemoder. Fødsel og Familieliv

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Du er god nok, Mor

Ledige pladser
Pris i DKK 100,00
Onsdag 13-11-2019, kl. 19:00-21:00 AOF Vestegnen Lise-Lotte Rudniak