Viden, udvikling og samvær
2600 GlostrupVælg område
Vis underviser

Underviser

Ole Henriksen
Ledige pladser

The Ole Glow Show

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Finder Ole Henriksen virkelig selv på, hvilke ingredienser, der skal i hans produkter? Danser han også med sine ansatte og kollegaer ude i verden? Og hvordan er det lykkedes for den lille nordjyde at opbygge et verdensomspændende luksusbrand og blive en af Danmarks mest succesfulde forretningsmænd på verdensscenen nogensinde?
Som noget helt nyt tager Ole Henriksen ud med et show, der omhandler hans gode forretningssans, hans idérige, motiverende og inspirerende indgangsvinkel til iværksætteri og ikke mindst hans helt ekstraordinære, positive og anerkendende tilgang til livet som leder og kæmpe forbillede for tusinder af mennesker i hele verden. Oles livsglæde og evige nysgerrighed gennemsyrer hans dagligdag - både privat og på jobbet - og så sandelig også på en aften med The Ole Glow Show. Glæd dig!

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 02-10-2020, kl. 19:00

Ugedag Fredag
Holdnr200410
Adresse Taastrup Teater
Kjeld Abells Pl. 1
2630 Taastrup
Lokalese opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

02-10-2020 Fredag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.