Viden, udvikling og samvær
2600 GlostrupVælg område
Vis underviser

Underviser

Steen Blendstrup
Ledige pladser

Sexet single - Eller desperat dating junkie

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Som sexolog kommer Steen Blendstrup ofte til at beskæftige sig med det, der ligger før sexen med hvordan vi overhovedet kommer frem til at have sex med et andet menneske.
Det gælder ikke mindst de modne singler, der ikke har så let ved at drikke sig sanseløse til en fest, snave med den første og bedste og håbe, at de vågner op ved siden af en, de måske har lyst til at være sammen med på længere sigt.
Alternativet hedder for de fleste et datingsite eller en app. Eller som det er bemærket: en forretning, der er baseret på, at vi kommer tilbage, fordi vi ikke er tilfredse med varen.
Det er her folk spørger: hvordan får jeg ram på en mand (eller kvinde)?
Foredraget handler om de faktorer, der spiller ind på vores pardannelse. Det handler om biologi, matematik og psykologi. Eller i sexologens ordbog: forplantning, seksuel markedsværdi og mønstre.
Steen kan ikke fortælle dig, hvordan du finder din prins på den hvide hest eller din hjerter dame, men han kan hjælpe til en erkendelse af de faktorer, der påvirker dine chancer for at finde ham/hende. I den erkendelse gælder det om at skelne mellem det, der bare er, og det, som det står i din magt at ændre, så du bliver en sexet single.
Foredraget handler også om, hvad du aktivt kan gøre noget for at skelne mellem de "rigtige" og de "forkerte". Du kan forbedre din teknik i mødet med potentielle partnere og træffe nogle gode valg, og du kan i det hele taget øge sandsynligheden for at møde en anden sexet single - eller mange sexede singler.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-10-2020, kl. 19:00

Ugedag
Holdnr200442
Adresse Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup
LokalePejsestue
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.