Viden, udvikling og samvær
2600 GlostrupVælg område
Vis underviser
Jytte Vikkelsøe
Ledige pladser

Derfor forelsker vi os aldrig i den forkerte

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Kærlighedsbegrebet er udfordret i disse år. Til trods for skilsmissestatistikkerne, håber vi stadig på at leve lykkeligt sammen til vores dages ende. Så hvorfor lykkes det ikke rigtig for os?
Denne aften udfordrer Jytte Vikkelsøe vores forestillinger om forelskelse, romantik og kærlighed, når hun kortlægger, hvorfor vi aldrig forelsker os i den forkerte, og hvorfor vejen til det kærlighedsliv, vi så inderligt længes efter, altid går gennem vores mest fastlåste parforholdskonflikter.
I hendes banebrydende bog »Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte« (2017) er en af de mest overraskende konklusioner, at de uoverensstemmelser, der senere ødelægger selv de bedste parforhold, er bygget ind i forelskelsen helt fra begyndelsen. Du falder kun for et menneske, der i sin personlighedsstruktur bærer kimen til konflikt med netop dig i sig.
Så kom og få en helt ny forståelse af kærlighedens forunderlige, livgivende væsen og funktion, så parforholdet kan leve og blomstre - hvem ved - måske helt til døden jer skiller.
Jytte Vikkelsøe er forfatter og ph.d. i socialpsykologi med speciale i procesorienteret psykologi og har boet knap 20 år i USA. Her arbejdede hun med individuelle og parforholdsproblematikker i sin private praksis og som international træner, konsulent, kursusleder, foredragsholder og supervisor i USA, Europa, Australien, New Zealand, Rusland og Asien. Hun har deltaget i mange radio- og tv-programmer, bl.a. som ekspert i flere af DR2’s Temalørdage, såsom »Mor er den værste i verden« og »Hurra for krisen i parforholdet«.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 16-11-2020, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr201521
Adresse Herstedvester Skole
Herstedvestervej 46
2620 Albertslund
LokaleSe opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

16-11-2020 Mandag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.