Viden, udvikling og samvær
2600 GlostrupVælg område
Vis underviser

Underviser

Anja Ekstrøm
Ledige pladser

Mit liv som fotograf

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Vi fa°r besøg af Anja Ekstrøm som lægger vejen forbi for at fortælle os sin historie om hvordan hun gik fra et 8-16 kontorjob til at være fotograf pa° fuld tid.
At være fotograf i dag handler ikke kun om at lave nogle gode billeder, faktisk handler det i lige sa° høj grad om andre ting, og det vil Anja bl.a. fortælle lidt om.
Foredraget bliver ikke af teknisk karakter, for Anja er nemlig den kreative type hvor alt det med teknik er sekundært og dermed er hun et levende bevis pa°, at man sagtens kan stable en karriere pa° benene uden at være total nørdet. Sa° længe man ved hvor man tænder kameraet, sa° er man godt pa° vej!
Du har sikkert set nogle af Anjas billeder før, ma°ske helt uden at vide det, for hun arbejder bl.a. for L’oreal, Universal Music Group, Aveny kæden, Bilka, E-bay og mange andre, og sa° har hun fotograferet et hav af kendte danskere.
Anja tager et udvalg af sine billeder med og krydrer dem med tilhørende historier og anekdoter og sa° har hun lovet, at hun ogsa° vil vise os sit første billede
Vi har ikke mange danske kvindelige fotografer som ogsa° forma°r at gøre sig i udlandet, sa° sæt lige kryds i kalenderen og kom og hør hendes historie.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 30-11-2020, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr201518
Adresse Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup
LokaleSe opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

30-11-2020 Mandag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.