Viden, udvikling og samvær
2600 GlostrupVælg område
Vis underviser

Underviser

"Kristian Bech " Jakobsen
Ledige pladser

Som sunket i jorden

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Hvert år forsvinder hundredevis af danskere – langt de fleste dukker heldigvis op igen. Men hvordan finder man dem, som ikke vender hjem af sig selv og måske er væk i årevis? Hvordan er det for familierne, der sidder tilbage uden svar, og kan familien finde sammen igen, hvis personen findes?
TV2 vært Kristian Bech står bag seersuccessen Som sunket i jorden, der 6. januar 2020 slog alle rekorder og blev det mest sete dokumentarprogram på TV2 i 10 år. Næsten en million seere fulgte med i stuerne, da Kristian Bech forsøgte at opspore Rene Bodilsen, en mand der i 2004 pludselig forsvandt og bl.a. efterlod sin dengang 11-årige datter Runa uden forklaring, og i dag er Runa mor til to. Runa ønskede at finde svar om sin far, og derfor jagter hun sammen Kristian Bech forklaringen på Renes pludselige og uforståelige forsvinden.
I foredraget fortæller Kristian om tilblivelsen af "Som sunket i jorden". Han viser klip fra programmerne og fortæller om arbejdsmetoderne, udfordringerne og risikoen, der kan være ved at rejse verden rundt i jagten på svar. Samtidig fortæller Kristian om de følelsesmæssige op- og nedture der kan være når begiver sig ud på uvis grund, både for de medvirkende og ham selv.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-09-2020, kl. 19:00

Ugedag
Holdnr201519
Adresse Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup
LokaleLokale 3
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.