Viden, udvikling og samvær
2600 GlostrupVælg område
Vis underviser
Sara Omar
Ledige pladser

Foredrag med Sara Omar

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Forfatteren bag den anmelderroste roman Dødevaskeren vender med Skyggedanseren tilbage med en barsk og kompromisløs roman.
Skyggedanseren er en roman om en udsat piges ensomme, indædte kamp for at undslippe barndommens mørke og finde frihed i et nyt liv langt mod nord.
Sara Omar fortæller i interviewform om romanen og baggrunden for den, og der vil være mulighed for oplæsning,
spørgsmål og bogsignering.
I Skyggedanseren møder læseren igen pigen Frmesk, som også var hovedperson i Dødevaskeren. Frmesk har sin opvækst i Kurdistan hos sine bedsteforældre Gawhar og Darwésh. På hver deres vis forsøger de begge at tilføre pigens liv mening.
Alt dette var i Kurdistan i 90’erne. Nu er Frmesk i Danmark, og året er 2007. Frmesk studerer på universitetet, og selvom hun ikke mænger sig med sine medstuderende, engagerer hun sig alligevel i sine omgivelser. Hun har taget tørklædet af, hun deltager aktivt i debatten om kvinderettigheder, og hun skriver digte for at lindre sine traumer. Alt dette vover hun, trods de uoverstigelige konsekvenser som vil følge, hvis hendes far opdager det.Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-10-2020, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr36001
Adresse Kulturhus Viften
Rødovre Parkvej 130
2610 Rødovre
LokaleTeatersalen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

29-10-2020 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.