Viden, udvikling og samvær
2630 TaastrupVælg område
Vis underviser
Lene Sonne
Ledige pladser

Sensitive voksne

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

At være særligt sensitiv er et normalt personlighedstræk. Det er bare et mindretal af befolkningen, der har personlighedstrækket. Mange af os har levet vores liv uden at vide, at vi er særligt sensitive.

Det betyder, at vi ikke har kunnet forstå vores egne reaktioner eller tanker og følelser i en række situationer, og vi har derfor kunnet føle os mærkelige eller anderledes. Vi er også indimellem blevet overbelastede, og vi har i disse situationer haft nogle reaktioner, som vi har været kede af bagefter.

Dette foredrag vil give dig indblik i, hvordan forskellige sensitive voksne oplever verden indefra.
Foredraget kunne også hedde: Særligt sensitiv - og hvad så?
For det gælder om at acceptere, at vi er 'bygget', som vi er og dernæst finde ud af, hvordan vi kan skabe nogle gode rammer for os selv. Eksemplerne er fra min praksis som rådgiver. Endvidere vil foredraget rumme redskaber og forslag til positive tankegange, som kan gøre hverdagen lettere som sensitiv voksen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-02-2019, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr191019
Adresse Glostrup Fritidscenter
Christiansvej 2
2600 Glostrup
LokaleMødelokale 5
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

28-02-2019 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.