Viden, udvikling og samvær
2630 TaastrupVælg område
Vis underviser
Lene Sonne
Ledige pladser

Særligt sensitive skolebørn

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Nyere forskning har vist, at ca. 1/5 af alle børn er særligt sensitive.

Særlig sensitivitet er et personlighedstræk, ikke en diagnose. Hvad vil det sige? Hvilke styrer og udfordringer ligger i personlighedstrækket, og hvad kan de voksne omkring børnene gøre for, at børnene får en god hverdag, hvor de kan føle sig trygge og livsduelige?

Lene Sonne har tidligere været leder i en daginstitution, hvor man havde fokus på sensitive børn.
I denne institution udviklede man et godt samarbejde med forældrene og redskaber og tilgange til at skabe gode rammer for børnene. Man udviklede også samarbejdet med skolerne for at sikre en god overgang fra daginstitution til skole for alle børn – også de særligt sensitive.

I de seneste år har Lene haft sin egen virksomhed, hvor hun giver rådgivning til familier med sensitive børn, til sensitive unge og voksne. Hun er forfatter til bøgerne ”Sensitive børn”, der udkom i september 2014 og bogen ”Sensitive unge”, der udkom i september 2015.

Lene vil i løbet af foredraget fortælle kort om forskningen bag den nye viden om særlig sensitivitet. Herefter vil hun lægge hovedvægten på eksempler med sensitive skolebørn fra praksis. Disse eksempler illustrerer, hvordan sensitive børn oplever livet i skolen og i familien. Til sidst i foredraget vil hun fortælle om redskaber, der kan skabe trivsel for det sensitive barn.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 31-01-2019, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr191018
Adresse Glostrup Fritidscenter
Christiansvej 2
2600 Glostrup
LokaleMødelokale 5
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

31-01-2019 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.