Viden, udvikling og samvær
2600 GlostrupVælg område
Vis underviser

Underviser

Laura Terkildsen
Ledige pladser

Garderobeskolen

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

- bliv ven med dit spejlbillede og fyld skabet med hverdagsvelvære.
Opbyg din garderobe, så den kan mixes og matches på kryds og tværs. Du kan dulle op eller ned efter anledning og altid have noget at tage på. Jeg viser helt konkret, hvordan du gør.
Mentale redskaber, der virker, når du skal se dig selv med nye øjne, så spejlbilledet bliver din ven. Vi tager allesammen tøj på hver evig eneste dag, og hvis du lærer at vælge det med omhu, kan det være en direkte kilde til velvære og ja, selvværd.
Tag en garderobechallenge derhjemme. Den er øjenåbnende for, hvordan du kan få meget mere ud af det, du allerede har i skabet.
Fremadrettet shopping, så du får købt det du mangler, i stedet for det du plejer.
Når du går hjem fra Lauras foredrag, har du lyst til at rydde op i dit skab og lyst til at få en garderobe, der afspejler præcis dig. Du vil kunne prioritere dine indkøb anderledes - og ikke mindst - du vil vide, hvordan du kommer i gang.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 24-11-2020, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr201514
Adresse Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup
LokaleSe opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

24-11-2020 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.