Viden, udvikling og samvær
2600 GlostrupVælg område
Vis underviser

Underviser

Lisa Elsbøll
Venteliste

Malmø - nyt og gammelt incl. frokost

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Malmø ligger en halv times kørsel med tog fra København. Vores guide på turen, er den kyndige kulturhistoriker Lisa Elsbøll, der har boet i Malmø i 15 år. Hun vil gerne vise os nogle af de mange gode steder i byen. Vi mødes på Københavns Hovedbanegård og tager toget sammen til Centralen i Malmø. Herfra går vi en tur i det indre Malmø, der i dag både rummer en fin middelalderkerne, men også en spændende række af flotte nye bygninger. Langs kanalen ligger bl.a. den nye koncertsal, Malmø universitet og den nye saluhal.
Vi hører om Malmøhus, går på de gamle gader ned til Stor Torget og ser på kvarteret bag St. Petri Kirken - et stemningsfuldt bymiljø. Frokosten indtages på et spisested på Gustav Adolfs Torg. midt i Malmø, og er en typisk svensk varmret, salatbuffet, brød, vand/saft og kaffe. Derefter er der mulighed for at shoppe – eller tage toget hjem til Danmark.
Bemærk:
At du selv skal købe din togbillet til Malmø - og selv betale drikkevarer til din frokost i Malmø. Arrangementet indbefatter byvandring i Malmø ved historiker Lisa Elsbøll samt frokost.
Mødested: Københavns Hovedbanegård - Under uret midt i hallen

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-09-2020, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr200939
Adresse Københavns Hovedbanegård
Reventlowsgade 7
1751 København V
LokaleUnder uret
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

26-09-2020 Lørdag 10:00  -  14:00

Faktaoplysning

Bemærk Du skal selv købe din togbillet til Malmø Centralen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Malmø - nyt og gammelt incl. frokost

Venteliste
Pris i DKK 250,00
Tirsdag 29-09-2020, kl. 10:00-14:30 AOF Vestegnen Lisa Elsbøll