Viden, udvikling og samvær
2600 GlostrupVælg område
Vis underviser

Underviser

Lisa Elsbøll
Venteliste

Den Nye Nordhavn - fra kajkant til Skybar

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

I disse år vokser der en ny og spændende bydel op på kanten af Østerbro. Det gamle havneområde for enden af Århusgade skifter ham fra nedslidte pakhuse til moderne boliger, kontorbygninger og nye Metrostationer (Nordhavn St. og højbanestationen Orientkaj), der åbnede i marts 2020.

Nordhavnen rummer allerede den unikke FN-by på Marmorkajen, det rustrøde Lüders P-hus med træningsfaciliteter på toppen, Københavns største private skole "Copenhagen International School" og den ombyggede DLG-silo - nu "The Silo". Disse bygninger er blot nogle af de efterhånden mange, som både viser mulighederne i de gamle erhvervsbygninger og i spændende nybyggeri. Tæt på kajkanten, med udsigt til både krydstogsskibe, havnerundfart og lystsejlere skabes der nye bolig-miljøer til både børnefamilier og "det grå guld".

Vi går en tur i det nye kvarter med den erfarne kulturhistoriker Lisa Elsbøll, mens vi hører om Nordhavnens historie og de mange planer for det nye kvarter. Vi nyder en drink i Sky Bar.
Mødested: Metro Station Nordhavn på gadeplan

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-09-2020, kl. 17:00

Ugedag Mandag
Holdnr200935
Adresse Metrostation Nordhavn
LokalePå gadeplan
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

28-09-2020 Mandag 17:00  -  20:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Den Nye Nordhavn - fra kajkant til Skybar

Få ledige pladser
Pris i DKK 225,00
Torsdag 08-10-2020, kl. 17:00-20:00 AOF Vestegnen Lisa Elsbøll