Viden, udvikling og samvær
2600 GlostrupVælg område
Vis underviser

Underviser

"Dodo & " The Dodos
Ledige pladser

Dodo & The Dodos

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden.
Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet. Dodo & The Dodos er en af Dansk pop's ypperste ambassadører, og med hits nok til mere end et band, drager de hen overefteråret og vinteren på tour, hvor de besøger en masse danske spillesteder.
Bandet, som har stået på snart alle scener i Danmark glæder sig til endnu en gang at spille alle deres hits for deres feststemte publikum i Taastrup Teater & Musikhus.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-11-2020, kl. 20:00

Ugedag Fredag
Holdnr201003
Adresse Taastrup Teater
Kjeld Abells Pl. 1
2630 Taastrup
Lokalese opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

06-11-2020 Fredag 20:00  -  22:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.