Viden, udvikling og samvær
2600 GlostrupVælg område
Vis underviser

Underviser

Lars Hermann
Ledige pladser

Design og Arkitektur på Vesterbro - brunch på Nimb

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Inkl. brunch på Nimb Hotel
På denne tur vil man se Københavns klassiske turistcentrum i et andet lys. Området er relativt nyt, da det først blev bebygget og udviklet i perioden fra ca. 1905 og frem til 1960'erne. I samme periode skabtes Danmarks ry og rygte indenfor design og arkitektur, hvilket bestemt også kan påvises på dette sted. Ligesom i Matador-spillet skal vi se på hoteller, banker, byggegrunde og fængsler. Og høre om jernbaner og forlystelser.
Vi starter ved trappen foran Københavns Rådhus og slutter med den berømte brunch på Nimb Hotel ved Tivoli.
Ved bordet får I en servering bestående af små varme retter til deling, og derudover er det blot at gå om bord i alt fra økologiske croissanter til små salater og honning fra Tivolis egne bier. Buffeten rummer alskens bagværk, mælkeprodukter og naturligvis den søde afslutning, og det hele er inkluderet - også crémant, kaffe/te og juice.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 15-11-2020, kl. 11:00

Ugedag Søndag
Holdnr200851
Adresse Københavns Rådhus
1600 København V
LokalePå Trappen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

15-11-2020 Søndag 11:00  -  14:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.