Viden, udvikling og samvær
2600 GlostrupVælg område
Vis underviser

Underviser

Lars Hermann
Få ledige pladser

Jul på Gamle Scene

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Oplev de festlige juleforberedelser i Det Kongelige Teater på Kongens Nytorv.
Vi starter kl. 16.00 med en kop kaffe på Café August B, hvor der også er mulighed for lidt juleindkøb i form af de søde - lidt slidte - balletsko fra Balletskolen bagved teateret.
Efter kaffen bliver vi mødt af en intern guide som tager os med på opdagelse på Det Kongelige Teaters Gamle Scene. Oplev den helt særlige stemning, de historiske loftsmalerier, svungne engle og den traditionelle store prismelysekrone i teatersalen. Kom med bag scenen hvor sceneteknikken arbejder og besøg den store skræddersal, hvor eventyrlige kostumer til alle teaterets forestillinger bliver til og hvor kun fantasien sætter grænser. På Gamle scene er får I også et kig ind i H.M. Dronning Margrethe 2.'s private salon og loge.
OBS. Rundvisningen tager 90 minutter og gennemføres på kunstens præmisser. Prøver der trækker ud eller sceneteknik, der kræver akut justering, kan bevirke at vi ikke kan gå den vante rute.
Der er mange trapper, hvilket ikke gør udflugten velegnet for gangbesværede.
Vi mødes på trappen foran teateret på Kongens Nytorv.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 10-12-2020, kl. 16:30

Ugedag Torsdag
Holdnr200865
Adresse Det Kongelige Teater
Kongens Nytorv 7-9
1016 København K
LokaleHovedindgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

10-12-2020 Torsdag 16:30  -  18:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.